>

Tuesday 28 August 2007

Zlata pravila za TROJČKA

Nobena skrivnost ni, da je za povprečnega moškega ena najpogostejših seksualnih fantazij trojček. Kar seveda ne pomeni, da si ženske te misli v možgane nikoli ne prikličejo. O, si jo - razlika je le v tem, da ženske fantazirajo o dvema moškima ali o moškem in še eni ženski, on pa (govorimo o straight moškem) v veliki večini primerov “le” o dveh ženskah. Nič presenetljivega. Mnogi se tu ustavijo pri fantazijah, drugi iščejo priložnosti za uresničitev, nekateri izmed njih pa vsake toliko svoji dragi namignejo o tem, da bi jo radi videli, kako se ona ljubkuje z drugo žensko. Da bi potem oni malo “gledali”. No, nekateri imajo srečo, drugi jo še utegnejo imeti.

Dobra strategija, s katero si bo threesome-wanna-have izboljšal možnosti za uspešen podvig (in njegovo morebitno ponovitev), seveda v primeru, da je partnerica za pustolovščino dovzetna, je ključnega pomena. Saj vendar nihče noče, da bi zaradi ene hudo vroče noči v troje potem trpele mnoge preostale noči v dvoje? Veliko moških ne želi pod nobenim pogojem tvegati, da bi se zaradi uresničevanja njihove fantazije zamerili svoji dragi. Pametno. Tukaj se napake namreč ne popravljajo oz. se načeto zaupanje v odnosu rezultira v nepotrebnih napetostih. Točno, že ena napačna beseda ali gesta lahko privede do prepira, ki mu na koncu lahko sledi še kaj hujšega. Ženske stvari, ki vključujejo druge ženske in njih same postavljajo na drugo mesto ne pozabljajo zlepa, oziroma, nikar se ne slepimo – tega ne pozabimo nikoli.

Torej, kako in na kakšen način se delikatnega načrta tovrstne avanture lotiti? Prvo, kar mora vsak moški, željan trojčka s svojo partnerico, upoštevati, je, da je prava tretja oseba ključnega pomena. Takšna, ki je vredna zaupanja (ženske veliko raje vidijo, da o tovrstnih podvigih svoje prijateljice obvestijo one prve). Verjetno je vsem jasno tudi, da nobena ženska v svoji postelji ne želi biti manj privlačna kot ta tretja oseba, zato je zelo pametno, da ona izbira dekle, ob kateri njen ego ne bo prizadet. Tudi, če se njen moški z njo ukvarja vsaj malenkost več, kot z tisto drugo, bo zelo pomagalo. Pravzaprav se bi moral z njo ukvarjati vsaj enkrat več oz. če drugega ne, skrbeti, da se punci med seboj kar se da dobro “razumeta”.

Ko se stvari zjutraj poležejo v normalni tok, je prav tako zelo pomembno, da srečnež svoji dragi pokaže posebno naklonjenost v obliki komplimentov in nežnostih, ob katerih se ne bo niti za trenutek spraševala, ali njuna pustolovščina njegov pogled do nje kakorkoli spremenila, svetuje tudi David Strovny, izobraževalec, ki piše za spletno stran Askman. In na koncu še enkrat: za božjo voljo, ona mora izbrati takšno, ki bo všeč njej. Kajti, bodimo lepo pošteni, če je enako všeč tudi njemu, je v tej situaciji zadnje, kar je pomembno. Če je pameten, bo sprejel tisto, kar je dobil! Ne, takšnemu ponujenemu sendviču se res nikoli ne gleda v nadev.

Fotka: you tell me

23 comments:

  1. Zanimivo čtivo ..

    Najlepše pa je ko te da bejba na sosednji tir in kr pozabi nate ;) .. pazte tipi tud to se dogaja .. like "you're not the right toy for the situation" ;) ...

    Potem so pa še druge zadeve, ki se lahko pripetijo in si potem oba zaželita še veliko več kot samo ena mokra mufla v postelji ;) ..

    It's loto !!!

    ReplyDelete
  2. Haha, anonymous mi je ukradel besede ... Pravi problem je dejansko takrat, ko se moski kar naenkrat pocuti odvec v igrici, ki jo je sam zreziral :-) Navsezadnje vecina hrepeni po akciji, vloga gledalca pa te zadovolji le za dolocen cas ... Kar se tice pravil v seksu, pa najsi bo trojcek ali "one on one" action .. Cim manj pravil = more fun :-)

    Amen to that.

    ReplyDelete
  3. Jazebel, če se moški 'započuti' odveč v igrici, ne bi smel biti v njej in the first place - nesamozavestneži odpadejo s prve!
    Kar pa se tiče pravil, yeah, še zmeraj rules tista "so zato, da jih kršimo" ;)

    ReplyDelete
  4. Marta, se nedvomno strinjam :-) Nazalost je teh "nesamozavestnezev" veliko ... Ampak, upanje ostaja :-)

    ReplyDelete
  5. hmm.. zanimiva provokacija..
    moski sanjajo o tem, ko pa pride do tega, pa ne izpade tako, kot je v filmih, ali pa v nasih sanjah..
    ampak to je ze drugo poglavje..
    smesno se mi zdi, da sedaj zagovarjam monogamijo in da se mi taksno eksperimentiranje ne zdi smiselno, ko pa sem par let nazaj zagovarjal ostale prakse.. verjetno je to posledica staranja :) ali pa samo odrascanja :)

    ReplyDelete
  6. Moje izkušnje so take, da me je dekle kr sama od sebe sterala stran ;) moja ženska je bla par let, da nau pomote ...
    tko da kasneje se je izkazalo da sem spoznal dotično deklico, ki je vse te fantazije+svoje realizirala z mano .. tko da je skor ni zadeve k je nismo probal, oz še vedno zadeve realiziramo ... je pa to sam pač občasna poživitev, ni nekaj kar bi blo redno na meniju in tud ni nama zanimivo, da bi non stop to prakticiral. Ko pride pravi moment je najboljš .. je pa zanimivo kolk ljudje postanejo v sekundi obremenjeni, ko se spustijo v to ... nesamozavest ... že možno .. in to serijsko (pravi kolega)

    ReplyDelete
  7. Had, včasih mora moški narediti kar pač mora moški narediti ... Odraščanje spada zraven. Čeprav tovrstne prakse sama ne prištevam med infantilne - mnogo bolj mi, recimo, po tem 'smrdijo' laganje in varanje partnerja, kar pa je v današnji družbi "pokrito" v precej večji meri kot pa je nedolžni one for two and two for one ... ;)

    ReplyDelete
  8. Marta, v tem tvojem stavku se skriva vsa resnica pa moška samozavest gor ali dol.
    "Točno, že ena napačna beseda ali gesta lahko privede do prepira, ki mu na koncu lahko sledi še kaj hujšega."

    Sedaj pa se odloči trojček ali...

    Je pa res, da je trojček z dvema tipoma veliko manj kompliciran, da o zadovljitvi ženske /kaj je na koncu koncev tudi cilj vsakega poštenega "dedca"/ niti ne govorim

    ReplyDelete
  9. No to ne bi oporekala, mogoče le tole: ženska pa lahko bolj 'specialno' poskrbi zanjo. Kako že: v slogi je moč. :)

    ReplyDelete
  10. a bi mogoce se dalo dobit kaksne instrukcije?;)

    ReplyDelete
  11. video, slike, diasi, ppt, diagrami, risbe
    zazeljeni :)

    ReplyDelete
  12. Aleluja - prišel je čas ko se par procentov strinjaš z menoj.
    No, kdor čaka dočaka ha ha ha.

    ReplyDelete
  13. ... in po trojčku se kmalu prijaviš na Jerry Springer show!

    PS: ko si nekdo zaželi trojčka, je nekaj druga narobe v zvezi, ne le nenavadna sexualna želja
    in trojček je sploh ne bo rešil, kvečemu povečal težave!

    ReplyDelete
  14. MIslim, da je trojček le za pare, ki se res dobro razumejo in si zaupajo - najlepše pa je, ko do njega pride popolnoma spontano.

    Spontanost, spontanost, spontanost ... biti v pravem trenutku na pravem mestu - it is all about that. To se torej ne zgodi tistim, ki se ukvarjajo s problemi, to se zgodi tistim, ki znajo uživati skupaj.

    ReplyDelete
  15. Tipi si ne želijo v troje s svojo partnerko in še eno bejbo, ampak si želijo v troje z dvema bejbama - torej obe pozna enako dobro in dolgo (čim manj torej haha). Ampak se večinoma ne zavedajo tega, zato v svoj "zakon" vrivajo še tretjo osebo, kar je dobesedno loterija.

    Bejba mora bit všeč obema, ne samo njej ali samo njemu. Tudi tipi ne morejo hendlat vsega kar leze in gre (ceprav velikokrat zgleda tko, ampak samo zgleda)

    Največja neumnost, ki jo lahko narediš, je da "dovoliš" svoji bejbi, da se spari s frendico, ti boš pa samo gledal. Gledal my ass. Muke nastopijo že po treh minutah. Skratka no rules, dear - dali se bomo dol, večkrat, na vse možne načine in v vseh možnih permutacijah. Al pa greva zdele lepo sama v posteljo in boš vidla hudiča :)

    f.

    ReplyDelete
  16. Zanimivo, kako ljudje obsojajo tisto, česar se bojijo...

    Trojček je lahko enako intimen in nepozaben, kot "ljubljenje" z enim partnerjem. Zakaj mora biti v zvezi kaj narobe, če si oba partnerja želita trojčka? Morda pa si ljudje enostavno želijo zabave in si ne postavljajo že vnaprej meja znotraj katerih lahko uživajo.

    Sicer pa je Marta z eno besedo ujela recept, za nepozabno druženje, dveh, treh, ali pa štirih. Who cares? Spontanost is the key ...

    Če bi se znebili okovov, ki nam jih vsiljuje družba, bi se obsojanju tistega česar se bojimo, izognili ... After all, life should be fun. Carpe diem ...

    ReplyDelete
  17. vedno sem bil mnenja da je 2+ oseba v postelji igračka s katero se zadovolji potrebe ;) .. kot erotični pripomočki ..

    in smilijo se mi ljudje, ki tega ne vidijo tako ..

    it's not who you fcuk .. it's who you love!!!

    ReplyDelete
  18. nepozabno je...hmm...nepozabno.

    ReplyDelete
  19. vse probleme reši trojček z dvema she-maleoma! J :-D

    ReplyDelete
  20. On the ѕubjеct of havіng a budgеt,
    уou'll find typically the designed purchases as well as unforeseen bills which slip right up stealthily choosing people wholly ignorant. By way of example, you might confront the necessity to inspect any troubled comparable with each of your relatives or even redo all the water system in your own home. Auto can digest and might have to have primary problems or perhaps you actually or simply all your family person could possibly tumble ailing demanding primary medical help. These make a toll in your funding and you should require emergency money towards wave you around until eventually your wage day. We offer convenient payday advances that can help prospects organize on a financial basis unpleasant scenarios.

    excels at complimenting the suitable lender together with the customers during want. We tend to recognise the benefit regarding using the services of loan companies that are trusted, specialist and also honorable. You take considerable time screening process loan providers just for quality previously such as these products in this circle. Web sites an ideal base that you should decide upon an ideal provider based on your unique demands.

    My blog post :: pozyczka prywatna bez bik

    ReplyDelete