>

Wednesday 13 June 2007

Grab a Coffie

Poleg tega, da kajenje po londonskih ulicah nekako spada zraven, bom pogrešala še pitje kave med zijanjem v izložbe (in miselno transformacijo, da si lahko tisto, v kar zijam, acctually privoščim) saj imajo take-away coffie na vsakem vogalu. Zakaj za vraga tega že kdo ne uvede v naše kafiče? Kultura pitja kave, I know.
Potem pa "vsaj" en Starbucks, please ...

Fotka: Marta L.

13 comments:

  1. Mhm, mene čudi, da pri nas še ni Starbucksa. Najbrž zaradi tega, ker tista prava, črna kava, tam ni tako zelo črna. Ne bi se prijelo pri nas. Meni je tudi bolj za silo, imam pa eno njihovo šalico iz katere vsako jutro pijem kavo - Manila edition.

    ReplyDelete
  2. maš nek približek...lavazzo take-away na čopovi, pa vale novak s konceptom jih je mel/ima ;)

    ReplyDelete
  3. dragi moji Stairbucks je ze bil v Ljubljani, tam kjer je zdaj Zara (v okviru Dary Queena, pa se ni ravno obnesel....

    Marty...lepo da si se mela fajn in itak da smo te pogresali...
    tam si pa pozabla nastet
    darilo za bibo: 5
    a ne

    love

    ReplyDelete
  4. aja...
    pa ne morem verjet, da nisi prilepila nobene fotke sebe v Londonu

    sej je vse vredu s tabo, ne?

    ReplyDelete
  5. hahahhahaaaa... BIBI, ne bom vam težila z avtoportreti iz londona, ker pazim da sem LE NA VSAKEM PETEM POSTU ;)))

    luvu!

    ReplyDelete
  6. Kdaj je bil Stairbucks, pred Dairy Queenom???

    ReplyDelete
  7. V Coffee point (en je v Plavi laguni za Bežigradom, drug pa pr Konzorciju se mi zdi) majo pri nas tut že kr nekaj časa tale take away .. Ni lih Starbucks, ampak odneseš pa vseeno lahko s sabo. ;) Sem zadnji dve leti srednje šole zdej pridno izkoriščala med malico (sicer za čaj, ker nisem preveč coffee persona). Je blo uporabno, ker sem lahko še med naslednjo uro lahko uizi srkala svoj čajček pa noben ni težil, zmaga. :)

    ReplyDelete
  8. ajej, marta, marta. sem pričakoval sliko z londona, kjer po ulici piješ kavo, ne pa inge z nescafee reklamo ;) sicer pa..činkole imajo take away, če se ne motim, pa net caffee pri FDV-ju in še kje, zagotovo. situacija ni tako slaba - je pa res, starbucks we want.

    ReplyDelete
  9. Pri nas tudi imamo kofi tu gou :) ampak ves čas govorijo, da jim je zmanjkal lončkov:S pa v meku je tud kofi v tistem lončku, če je to podobno, sama namreč še nisam pila kave od tam tako da ne vem kako to igleda :D

    ReplyDelete
  10. Jst sem pa vesel da Starbucksa še ni pri nas, ne maram te instantnosti in amerikanizacije. Že tako smo vsi prfuknjeni in samo norimo, zdaj če se pa še kulturnemu pitju kave odpovemo, bomo pa res žvali.

    In sploh tiste 2 dcl ameriške kave - FUUUUJ!!

    Amerika je po mojem že dovolj pokvarla in podebilila svet (ja jst že delam jeben ameriški urnik, 9-18). Starbucksi bi bili že kaplja čez rob!

    ReplyDelete
  11. Hehehe ... kaj ni dbest, ko se včasih dogaja nekaj drugega od pričakovanega (fotke londona mislim ;)))

    i like SUpRajZeS

    ReplyDelete
  12. jaz pa nič ne pogrešam starbucksa. ko sem bla v new yorku me je ravno to motilo, vsepovsod starbucksi in podobni lokali, nikjer pa res finega kafiča za kavo pit v tapravih šalcah!

    ReplyDelete
  13. Ampak fotka je pa luštna, a ne? ;))

    ReplyDelete