>

Saturday 28 April 2007

Supreme Afterparty with DJ HYPER

Zeleni paradiž po Light my fire v gozdu na Igu bi lahko bil sinonim za nekaj, čemur jaz rečem after 'as good as it can get' ampak tokrat imam nezpodbitnih 2 giga dokazov, da ne pretiravam. Škratje in vile Urbanega plemena se po plesni noči najbolje počutijo v naravi - obkroženi z zeleno. Tako in drugače. In če vprašate dj Hyperja aka Guy Hatfielda (UK dj in producent), ki je brez dvoma največji car svetovne breaks scene in kateri je - as you can see - v moji supreme družbi;), je že tretjič bil glavna zvezda Supreme partyev, but the good news is: he's gonna come for more. "Punkgaragedeathmetaldiscobreaks hyper style with a dash of electro" obožuje sončno stran Alp in kot abasadorka Plemena ter uradna fotografinja Exit Slovenija si lastim košček zaslug. Jebiga, let's be real here! Naj delim z vami vsemi, ki ste prisostvovali (in tistimi, ki vam je žal, da niste) še utrinek iz najinega pogovora. Namreč, v nekem trenutku zagledam nekoga, ki je stoje naslonjen na leseno ograjo spal (no, ura je bila okoli dveh popoldne, človek se je pač utrudil) in sem Hyperja, s katerim imava nedvomno poseben style debate, vprašala: "How do you feel about this kind of sight, I mean, you probobly saw a lot of the world's afterpartys - is this normal?" Rekel je: "I'm in Slovenia, I'm supose to see the weirdest stuff - I wouldn't hope or expect anything else."
No in to je tisto, ko se človeku milo stori ob vseh teh dobrih vibracijah in kar sem mu tudi rekla: This is as good as it gets.

DJ Hyper: "Along side a busy DJ schedule that took in tours to Australia, frequent visits to the USA, Kuala Lumpur, Japan, China, Thailand, most of Europe and of course the UK, HYPER found time to produce and release the single Come With Me on Timo Maas's 420 and to remix Overseer, The Hives and A-Ha!, produce exclusive tracks for EA Games, and had various tracks appear on film and TV including CSI Miami & Channel 4's Dispatchers"

Fotka: neznan avtor ;)

15 comments:

  1. Marta, "vudnt" se napiše wouldn't. ;)

    ReplyDelete
  2. Malo sred dneva googlam in najdem tvoj blog.
    Res je bil kul after. :)
    Sicer te ne poznam ampak se spomnim slike od vaju s hyperjem, ko sta bila v debati..

    Upam/o na še več poodobnih
    Pozdrav
    EA

    ReplyDelete
  3. @syco - tudi najboljšim se zgodi ;)

    @aljaž - glede na to, da je folk dosti fotkal sceno, imam tudi tebe najbrž na kaki fotkici ... mogoče pa celo naredim en kolažek ;)
    Uživaj še naprej in se vidimo ob podobni priložnosti (takrat me pocukaj ;)

    ReplyDelete
  4. Marta, oproščeno ti je... :P

    ReplyDelete
  5. kewl videnje afterja, both thumbs up ...

    ReplyDelete
  6. @tomica - I heard you forgot something at Ahac's place ... hehehe, nice one ;)

    ReplyDelete
  7. kreteni na afterju, vedno najlepši pogled, če si zadet kot mina. hvala bogu, da človek kdaj pa kdaj stvari vidi v pravi luči, ne pa skozi objektiv.

    ReplyDelete
  8. I appreciate people who are civil, whether they mean it or not. And I dispise people who only speak when are Anonymous - whether they mean it or not.

    ReplyDelete
  9. matr, potem pa priZADETI na afterju, vedno najlepši pogled ... dispise se napiše despise

    ReplyDelete
  10. Marta, bi ti lahko uploadala slike nekam na net?

    ReplyDelete
  11. Bom, ravno se spoznavam z Flickrjem ... javim tukaj, ko mi rata!

    ReplyDelete
  12. Aljaž, pošlji mi kontakt na mejl, da ti pošljem link: fotke so gor ;)

    ReplyDelete
  13. vrhunske fotke na flickerju, umrl od smeha.

    after je res neki najboljsga od rejva...

    ReplyDelete
  14. Jaka, večina nisem jaz fotkala (kar s e tudi vidi ;))

    ReplyDelete