>

Thursday 4 January 2007

Krst Cosmo SEKSOLOGINJE

SEKS BREZ CENZURE
(odrešujočih 7 odgovorov na vprašanja ob katerih mencaš)

Hecno je, da so me pred meseci punce v uredništvu proglasile za neuradno Cosmo seksologinjo. Do tega trenutka nisem še nikoli pomislila na to, da pravzaprav … poizkusiti ni greh.

"Običajno doživim orgazem med oralnim seksom, nikoli pa ne samo med spolnimi odnosi (brez draženja ščegetavčka). Zelo si ga želim - kakšen recept?"

To famozno vprašanje mi postavljajo prijateljice in mnogi moški prijatelji, a opozoriti te moram, da je zanj očitno nemogoče dati recept, ki bi 100 % deloval. Verjetno si že slišala vse o točki G in o polemikah kar se tega tiče. Po pravici povem: nobena stvar me ne razhudi toliko, kot to, da se še kje pojavi kdo, ki trdi, da vagnialni orgazem kot tak sploh ne obstaja. Tega ne smem niti slišati. Seveda obstaja! Sodeč po tem, da je resnično veliko žensk, ki ga ne morejo doživeti, pa čeprav ‚izpolnjujejo vse pogoje‘, kvečjemu verjemem v možnost, da točke G nekatere ženske enostavno - nimajo.
Torej, k receptu kako dosežeš najboj zaželjeni veliki O na svetu - orgazem samo s penetracijo in brez neposrednega ali posrednega draženja ščegetavčka. Poizkusi takole: bodi zgoraj, še najlažje bo na stolu, ko bodo tvoje trebušne mišice popolnoma sproščene in se lahko z rokami okleneš njegovega vratu, medtem ko ti on lahko draži bradavičke z usti. Samo ti kontroliraš ritem in kot prodiranja. Popolna sproščenost, močna vzburjenost, intimnost, strast, ravno pravšnja trdota in trajanje … to je to, vsa umetnost. In še nekaj: ne obremenj se s tem, če orgazma vseeno ne bo in ne bo - tudi jaz se nisem in verjamem, da me je zato nekega dne telo presenetilo in mi ga podarilo. Počnita karkoli vama ugaja, whatever-že-orgazem doživljaš, prav vseeno je! Šteje le tisto, da je občutek čudovit in da se po njem počutiš še bolj povezana s partnerjem.

...

Celoten (lektoriran) članek bo objavljen v Cosmopolitanu, ki bo izšel 25. januarja

2 comments:

  1. marta....

    tvoj blog se lih kr odkril, po priporočilu in je zelo berljiv predvsem pa malce drugačen.
    Sicer ne berem slovenskih blogov.......

    tvojim prijatljicam svetujem, da si najdejo žrebca, ki bo sposoben dolgotrajnega kreativnega multitaskinga......., priporočljivo je da ga pozna in mu zaupa......

    poleg tega je priporočljivo da je bejba med aktom čimbolj sproščena, da ima rada svoje telo, da to tipu pokaže in da ga predvsem čimbolje pozna......

    marta lepo se mej, upam da se srečamo na kakšnem partiju....

    ReplyDelete
  2. Ja, hvala anonimnež, lepo presenečenje :) oglasi se še kaj (mogoče še s kakim nickom, da bom vedela za koga gre, ko se srečava na partyu ;)

    ReplyDelete