>

Thursday 4 October 2007

Dreams of 2MOROW

Danes se mi je sanjalo, da je jutrišnji dan. Zbudim se in vidim, da ni več včeraj. Da je že jutri, pa čeprav je to v bistvu danes. Včeraj, ko sem bila ob dveh popoldne totally zombie, nisem ravno mislila zaspati do danes! Pa sem. Faaak. Štirinajst ur spanja (čez dan) ne priporočam. Zdi se ti, da se je zgodilo nekaj, nekaj ... da si kaj brutalno zanimivega zamudil.

Trinajst nedogovorjenih telefonskih klicev. They knew ...

13 comments:

  1. priporočam manj kemije

    ReplyDelete
  2. madona jaz bi pa po 3 tednih nespanja prov nucala tvojih 14 spanja, pa tud če bi kaj zamusla:). Zgažena tak da se mi kmal se sexat nebo več dal - kar je pa ze kriza

    ReplyDelete
  3. anonymous: ni bila kemija, i had a deadline ...
    twini: don't worry, pavza pri seksu je obvezna, če ti je pri srcu bolj strasten seks ;)

    ReplyDelete
  4. ah ja marta, ne mi o pavzah pri sexu, sem imela 6 mesecno, pa se zdaj nisem nadoknadla:)) ... I want some moor :)

    ReplyDelete
  5. Dobrodošla nazaj :-)

    Hja, priznam da sem včeraj okoli polnoči skoraj k tebi poslala intervencijo, ker me je že malce skrbelo. Cel dan brez posta!!! Geez, you alright woman? ;-)

    No potem sem okoli ene ure ponoči obupala tudi sama, si rekla, če Marta zmore, lahko tudi jaz in zaspala malo pred pol drugo. Which is a personal record all the way :-)

    Pavze? Pavze pri seksu? Ja, se bom mogla strinjat z obema. Seks po krajši ali daljši pavzi je nedvomno bolj strasten in v stilu "kot bi bilo zadnjič", ampak če pa predolgo nič ni, ratamo zoprni, nezadovoljni, napeti in ko končno spet dobimo to kar smo pogrešali .. smo nenasitni :-) kar pa tut ni slabo!

    ReplyDelete
  6. Marta, ja kaj boš pa vnukom razlagala če boš imela samo monotono življene, pridno hodila ob 10 spat pa ob šestih vstajala pa bla bla bla.
    Naj se ti takšno spanje dogaja čimveč ker to pomeni, da živiš POLNO življenje.
    Kar se mene tiče ne boM pošiljal intervencije pač pa užival ob dejstvu, da moja blogerka z polno žlico zajema užitke ki jih omogoča zdravo /brez kemije/ življenje.

    A nisem to lepo napisla???
    Kaj če bi jaz imel blog z naslovom TA PAMETEN KO LESEN TIČ

    ReplyDelete
  7. Twini iz a Horni mamma! :)) Verjetno te tole ne bo ravno potolažilo, ampak ker sem na tekočem z najnovejšimi raziskavami s področja ženske seksualnosti, je z zadevo takole (kopijpejstam iz svojega zadnjega članka)

    "No, k sreči smo preživele tudi te čase, ko smo mislile, da smo ženske obdarjene z manjšim libidom kot moški. Vzemimo dober primer. V povprečju so moški višji od žensk, je tako? Je. No, verjela ali ne, približno tako je tudi z libidom. Obstaja veliko moških, ki ima nizek libido in obstaja veliko žensk, ki imajo večjega. Tudi do tega so prišli na že omenjenem Kinsley inštitutu, v raziskavi pa je sodelovalo 25.000 ljudi obeh spolov."

    No, skratka ugotovili so, da ima 20% ženskih večji libido od povprečnega moškega. Od tukaj torej tisti tolikokrat slišani problem, ko babe tarnajo, da so nepotešene - tudi ob stalenm partnerju. In k sreči imamo na razpolago veliko stvari, s katerimi lahko rešimo to zagato. ;)

    Jezebel, helloha :) To, da sem spala tako dolgo, me bo spet teplo, danes namreč popoldne neki fotkam, jutri popoldne tud, vmes pa imam za narediti še ogromno stvari (you-know-what-po-pet-rubrik, plus ankete plus parček intervju za Cosmo) MI bo uspelo? Bo Marta spet morala prebedeti kakšno noč? Se ji bo sfuzlalo? For sure, oh yeah, she will work late again in potem bo kak dan prespala in potem bo spet hiperaktivna - innnnn potem bo morala it kako noč malo plesat ... in tako naprej :)

    ReplyDelete
  8. Sašo, obvezno moraš začet pisat blog - obljubim, da bom zvesta bralka :)

    ReplyDelete
  9. There's nothing Marta can't do ;-) Če boš imela pa paniko pa veš kje me najdeš. Menda sem zelo učinkovita pod pritiskom, LoL!

    Sicer pa ja, plesat bo treba it. Se že spogledujem s soboto :-)

    ReplyDelete
  10. Marta, takoj bi pisal blog vendar sem na mojo in na srečo ostalih toliko samokritičen, da...
    Za blog moraš imeti "jajca" posebno če se razdajaš tako kot se ti.
    Ravno zaradi tvoje odprtosti sem tvoj zvesti bralec!!!

    ReplyDelete
  11. hehehe marta, ja,ja vse to mi je znano, pa moj dragi mene zaenkrat cist vredu zadovoljuje, sam tak je da pac clovek vcasih zapade v obdobje ko mu ni dovolj, a je tak. In seveda ni krize, znamo zenske skrbet same zase:). Pa min pavze zato da si pol spt bol nor en na drugega ni blema, sam ta dolge pa dlih nisi fajn ce si moje, al pa tvoje sorte;)

    ReplyDelete
  12. miss u:D

    no, sem ponovno spisal blog. bom začel na novo:D new school year, sej veš:D

    skratka, upam, da se kmalu vidmo!!

    pridem next četrtk domov...

    lp

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete