>

Tuesday 17 July 2007

Angleži zasedli Srbijo


Eno razglednico sem vam naredila iz DJ Arene. Ena od spredaj, ena od levo zgoraj (preden se spustiš po tistih tavžent šta-ne-ubija-jača stopnic - a ne, Tamara?) in ena iz backstagea. Malo Srbije. Ker tiste mravljice spodaj so bolj kot ne Angleži.
Mislim, ti Angleži ... hehe.

Fotke: Marta L.

7 comments:

  1. Kakšna podvezica!
    A so se te bejbe sprehajale med Angleži???
    Jest bi tud bil Anglež!!!

    ReplyDelete
  2. huh! veliko mravljic je blo:)na Rolling Stones-ih v Beogradu ni blo tko velik Angležev...predvsem Slovenci, bojda nas je slo 100 busov:)tudi Exit pride se na vrsto!

    ReplyDelete
  3. Sašo, te bejbe se ovijajo okoli Srba, kot lahko vidiš. Biti Anglež na Exitu je pomenilo ribiška kapica na glavi - kar definitivno ne privablja nobenih bejb: ne slovenk,ne srbkinj, še manj pa slovenk!

    Sui, 100 busev??? 100??? Huh ... So ga dobro žgali,a?

    ReplyDelete
  4. ja, tko se je govorilo, da nas je slo tolk, vendar pa info. res nisem preverjala:)kar se pa koncerta tice: js sm bla prva dva komada kot kip, kr samo gledas in poslusas...muska, show, scena, stari macki RS:)pa itk. svaka cast mick jagger-ju za poplesavanje po odru. skratka, koncert ki ga bom vecno pomnila in lahko vam je zal:P

    ReplyDelete
  5. kot je rekel moj kolega samo:
    "Še uganka za konec: Kako spoznaš Angležinjo?
    (rešitev: japanke, H&M oblekca, usranja po riti, ker je zaradi mucho preveč alkota užgala po klancu, haha"

    mogoce bi se dodal da so totalno rdece ker niso navajene takega zganja sonca in vrocine :) aja pa se 2combota (1combo je 5pirov v prirocnem kartonastem drzalu) v rokah, ker ji je pivo cist prepoceni da bi samo en kozarc kupla

    zmaga pa mrs hill in dnb zakljucki main staga vsak vecer, sploh pendulum set

    ReplyDelete
  6. Mislim, da je Uroš zadel bistvo. In na koncu noči so Angležinje le še sedele v prahu in smeteh, popolnoma usrane in srečne s tistim poceni pirom. Ljubke so bile.

    ReplyDelete
  7. Ola ! sej nevem kam ti naj napišem amapak sm le dočakau fotke na flickerju! POŠTENO! Well done, mam zej vsaj par slik za spomin...kr so mi prvi dan foticha spizdli....še enkrat THANKS !

    damirko

    ReplyDelete